1 » 2 » Fermentacja warzyw - K.,Ch. Shockey 3

Informujemy iż z dniem 25 maja 2018 r. zgodnie z europejskim rozporządzeniem o ochronie danych osobowych zaczyna obowiązywać nowa Polityka Prywatności oraz Regulamin sklepu.

Kategorie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Kontakt

  • Victor 11
    Wesoła 10
    87 - 100 Toruń
    Nr konta bankowego:
    67 1140 2004 0000 3802 7561 6796
    NIP: 556-103-92-32
  • E-mail:sklep@victorel.pl
  • Telefon603 129 582
    601 81 41 82
  • Gadu Gadu28456033
    8005731
  • Godziny otwarciaInternet - 24 na dobę!

Producenci

Fermentacja warzyw - K.,Ch. Shockey
Nowość

Fermentacja warzyw - K.,Ch. Shockey

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin+czas dostawy

Koszt wysyłki: od 9,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Priorytet/Kurier PP - Przelew bankowy zwykły - 9,00 zł
Poczta Polska Priorytet/Kurier PP - Płatność przy odbiorze - 15,00 zł
Poczta Polska Priorytet/Kurier PP - Przelew Szybka płatność ONLINE Transferuj.pl - 9,00 zł
Poczta Polska Priorytet/Kurier PP - Przelew Szybka płatność karta - PayPal - 9,00 zł

Stan magazynowy:

Kod EAN: 978-8365-601209

Stan produktu: Nowy

Cena: 50,00 zł

Cena katalogowa: 59,90 zł

Oszczędzasz: 17%

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Fermentacja warzyw - K.,Ch. Shockey 


Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

 

Dzięki tej książce poznasz również:

– podstawy procesów fermentacji,

– rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,

– problemy, jakie możesz napotkać,

– przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery


Autor: Kirsten K. Shockey i Christopher Shockey
Tytuł: Fermentacja warzyw
Podtytuł: pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
Oprawa: twarda
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 367
Wydawnictwo: Vivante
 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 100 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Napisz recenzję